DE SALON


Even voorstellen!

Ik ben Daniëlle en ik ben woonachtig in het mooie dorp Vijfhuizen.

Na 6 jaar in een grote kapsalon gewerkt te hebben en vele functies doorlopen te hebben, ben ik in 2005 begonnen als ambulante kapster . Ik heb dit altijd met erg veel plezier en passie gedaan totdat het moment kwam dat het bij mij begon te kriebelen.  “Ik wil meer dan wat ik nu doe, ik wil mijn eigen salon en zodoende mijn klanten meer service bieden.” Vrij snel daarna kwam er een mooi pandje leeg en heb ik de knoop doorgehakt. Dit zou mijn salon worden!

Met behulp van professionals maar ook mijn lieve familie en vrienden is mijn salon Daan’s Hairtrend reeds een feit. En wat mijn trouwe klanten al gewend zijn, kan ik ook u als nieuwe klant bieden:

Service, kwaliteit en gezelligheid. Ik nodig u dan ook graag uit om eens gezellig langs te komen!

Liefs, Daniëlle

 

De salon

Wilt u eerst een kijkje nemen in mijn salon? Onderstaande tour geeft u alvast een indruk.

*Klik op de foto rechtsbovenin voor een groter beeld.

 

 

Waarom wij kiezen voor de producten van KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY is ontwikkeld met dezelfde filosofie als huidverzorging en geïnspireerd door de beste duurzame ingrediënten uit de natuur zoals essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten. Alle producten zijn parabeen- en sulfaatvrij.

 

Voordelen en kenmerken van de producten:

• maakt het haar gladder en zachter

• haar breekt minder snel af

• prefecte houdbaarheid van de look

• werkt goed voor de zintuigen

• hittebescherming tot 220c

• maakt het haar sterker

• wordt beter handelbaar

 

KEVIN.MURPHY doet zijn uiterste best om geen schade aan de wereld te brengen. Zo zijn de verpakkingen volledig recylebaar en/of biologisch afbreekbaar. Ook oogsten ze ingrediënten die op geen enkele wijze schadelijk zijn voor het milieu.

 

People for the Ethical Treatment of Animals. PETA

De grootste dierenrechtenorganisatie van de wereld heeft KEVIN.MURPHY benoemd tot Cruelty free bedrijf. Dit houdt in dat er niet getest wordt op dieren maar op modellen.

 

logo-staand

Your hair, our care!